امروز برای شما دوستداران فتوشاپ آموزش ساخت و پیاده سازی  یکی از تصور های خیالی خود بر روی بطری و لیوان آب را به شما یاد خواهیم داد؛ در این آموزش طولانی مدت مطمئناً به معلومات شما اضافه خواهد شد پس ما را دنبال کنید و به احترام راز هایی که در این آموزش فاش خواهد شد یک دقیقه سکوت فرمایید.

آموزش به صورت PDF و مقاله آموزشی می باشد

تصویر نهایی کار:

ساخت بطری و لیوان رویایی در فتوشاپ

برای خواندن مقاله به ادامه مطلب بروید


 

   ساخت بطری و لیوان رویایی در فتوشاپ

ابزار های به کار برده شده در آموزش لطفا آن ها را دانلود کنید:

 

 

 

 

 

 

حالا که ابزار بالا را دانلود کردید تمامی ابزار مورد نیاز ما آماده است پس بیایید آموزش را شروع کنیم

مرحله ی 1:

ctrl+n را بزنید و یک سند جدید در ابعاد عرض 700 پیکسل و ارتفاع 1000 پیکسل ایجاد کنید

step 1

 

مرحله ی 2

خوب حالا تصویر آسمان (Sky) را در فتوشاپ باز کنید اگر این تصویر را دانلود نکرده اید به اول آموزش برگردید و آن را دانلود کنید و در فتوشاپ باز کنید

step 2

 

مرحله ی 3

یک لایه ی جدید باز کنید برای ایجاد یک لایه ی جدید بر روی Layer>New>Layer کلیک کنید به کمک ابزار"Rectangular Marquee" یک مستطیل در وسط تصویر ایجاد کنید و بر روی ابزار سطل رنگ کلیک کنید و رنگ# FFFFFF یعنی رنگ سفید را انتخاب کنید و مستطیل وسط تصویر را به رنگ سفید کامل در آورید 

step 3

 

مرحله ی 4

 حالا روی این گزینه ها کلیک کنید

 Filter> blue> Gaussian Blur.

step 4

 

مرحله ی 5 

یک لایه ی جدید ایجاد کنید و یک براش نرم را انتخاب کنید

step 5

 

مرحله ی 6

حالا تصویر بطری را در وسط تصویر باز کنید 

step 6

 

مرحله ی 7

و حالا تصویر آبشار را بازکنید و آن را بر روی بطری قرار دهید 

step 7

 

مرحله ی 8

ابزار پاک کن را انتخاب کنید و قسمت های اضافی تصویر را همانند تصویر زیر حذف کنید

پس از انجام این کار این تصویر آبشار باید بر روی بطری جای گرفته باشد مانند تصویر زیر:

step 8

 

مرحله ی 9

حالا یک لایه جدید ایجاد کنبد و  رنگ منطقه خالی زیر آبشار را آبی کم رنگ با کد # 63bdf1 قرار دهید همانند تصویر زیر: 

step 9

 

مرحله ی 10

تصویر سنگ را باز کنید و آن را همانند تصویر زیر بر روی بطری قرار دهید 

step 10

 

مرحله ی 11

ابزار پاک کن را انتخاب کنید و لبه های تصویر سنگ خارج از بطری و اضافی را پاک کنید مانند تصویر زیر: 

step 11

 

مرحله ی 12

- باز کردن تصویر شهر و قرار دادن آن در خارج بطری. همانند تصویر زیر:

step 12

 

مرحله ی 13

یکبار دیگر ابزار پاک کن را انتخاب کنید و  لبه های تصویر خارج از بطری و اضافه را حذف کنید پس از آن می توانید ببینید که بطری ما متناسب است. 

step 13

 

مرحله ی 14

تصویر جاده را باز کنید.

و با استفاده از ابزار پاک کن تصویر را مانند به شکل مورد نظر  ایجاد کنید  

step 14

 

مرحله ی 15

بازکردن ترافیک تصویر نور و قرار دادن آن در بالای جاده در سمت چپ بطری مانند تصویر زیر در سمت چپ 

step 15

 

مرحله ی 16

و حالا ترافیک لایه نور را تکثیر کنید، بر روی آن راست کلیک کنید و Duplicate Layer را انتخاب کنید.

      و این بار حالا ترافیک تصویر نور (چراغ راهنما) را در سمت راست جاده قرار دهید همانند تصویر زیر: 

step 16

 

مرحله ی 17

تصویر ماشینی که در ابتدای آموزش دانلود کرده اید را انتخاب و بازکنید و آن را در جاده بطری قرار دهید و مقیاس آن را با بطری تنظیم کنید همانند تصویر زیر : 

step 17

 

مرحله ی 18 

                    و حالا یک کپی از لایه ی ماشین آبی بگیرید و آن را کمی جلوتر از ماشین اولی ببرید و به:                              Image> Adjustments> Hue/Saturation 

                    بروید و رنگ ماشین را تغییر بدهید مانند تصویر زیر(تغییر رنگ به سلیقه ی خودتون بستگی دارد)

             !اگر شما تیک گزینه ی Colorize در پایین پنجره را بزنید این کار آسان تر می شود! 

step 18

 

مرحله ی 19

همان روش بالایی را تکرار کنید و یک ماشین دیگر با رنگی دیگر همانند تصویر زیر به جاده اضافه کنید.  

step 19

 

مرحله ی 20 

             و حالا ابزار Ellipse Tool را انتخاب کنید و یک دایره مانند تصویر زیر ایجاد کنید.

            و آن را با رنگ آبی کم رنگ پر کنید ((کد رنگ :  63bdf1# )) 

step 20

 

مرحله ی 21

با کلیک بر روی مسیر الگوی روکش:Layer> Layer style> Pattern Overlay را انتخاب کنید و سپس بر روی  Outer Glow  کلیک کنید. و با توجه به تنظمات تصویر زیر الگوی آب را بر روی دایره اضافه کنید. 

step 21

 

مرحله ی 22

 حالا ماهی های طلایی را درون دایره اضافه کنید. همانند تصویر زیر: 

step 22

 

مرحله ی 23

و حالا به سادگی لایه کپی دایره ی آن را و با مقیاس های مختلف با استفاده از دکمه ترکیبی Ctrl + t آن ها را در سرار بطری مانند تصویر زیر به صورت پراکنده قرار دهید. 

step 23

 

مرحله ی 24

 یک لایه جدید ایجاد کرده و محل آن را در زیر(قبل از) لایه شیشه ی بطری قرار دهید. سپس با قلم موی نرم همانند تصویر زیر نیمه ی بالایی پس زمینه را در لایه ای که ایجاد کرده اید  با رنگ # 000b11 رنگ آمیزی کنید. 

step 24

 

مرحله ی 25

و حالا (Galaxy) یعنی کهکشان را دانلود و انتخاب کنید و براش ابر(Cloud Brushes) که در ابتدای آموزش گفتیم که آن را دانلود کنید را انتخاب کنید و با استفاده از براش ابر در ناحیه ی تیره همانند تصویر زیر یک ابر بکشید، رنگ براش ابر را با استفاده از رنگ # FFFFFF و # 002،234 انتخاب کنید و بکشید. 

step 25

 

مرحله ی 26

و حالا ابزار پاک کن را انتخاب کنید و ابرهای بر روی در شیشه ی بطری را حذف کنید بعد از حذف ابرها از روی در شیشه ی بطری تصویر شما باید همانند تصویر باشد 

ساخت بطری و لیوان رویایی در فتوشاپ

 

دستکاری در تصویر به پایان رسید امیدوارم که شما کاربران سایت آموزش حرفه ای فتوشاپ از این آموزش چیزهای زیادی آموخته باشید و از این آموزش نهایت لذت را برده باشید


منتظر آموزش های بعدی ما باشید

آموزش حرفه ای فتوشاپ

موفق باشید


برچسب‌ها:
نویسنده: <-BlogAuthor->



";

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید